Grupper på Facebook 

Facebook-Grupper FansPå Facebook finns det tusentals olika intressegrupper. Vem som helst kan starta en egen grupp, som kan handla om i stort sett vad som helst. De fem största grupperna just nu är Thug Life, Återbruka mera, Stå upp för Peter Springare, Inredning, inspiration och renovering, samt Den största gruppen på Facebook. 

Thug Life, är som ett chattrum var förr. Man pratar med varandra, har bildmaraton, och mycket mer. 

Återbruka mera, är en grupp om slöjd, hantverk och återbruk. Många pysslar där hemma, med saker som använts till annat och gör nya saker och delar sedan med sig av det i denna grupp. 

Stå upp för Peter Springare är en grupp som skapades som stöd för polisen med samma namn. 

Inredning, inspiration och renovering, handlar om exakt det som det heter.  

Den största gruppen på Facebook, är lite som Thug Life, och faktiskt inte alls allra störst, men de ligger i topp 5. 

Andra grupper handlar om egentligen vad som helst. Det finns ganska så många köp och sälj grupper, en del öppna för all sorts försäljning, och annat är för specifika saker. Hälsa och mående är ett annat ämne som lockat många grupper att starta. Det finns grupper för utbrända, grupper för dem med barn med diagnos, samt grupper för dem som vill veta mer om olika sjukdomstillstånd som till exempel ischias eller rehabilitering av olika skador och sjukdomar. 

Skapa en grupp på Facebook 

Oavsett vad du vill ha en grupp för, kanske det är för att diskutera brödrecept, viktnedgång, eller ryggstöd, så är det enkelt att starta en egen grupp. Du kan välja att ah en stängd, öppen eller hemlig grupp.  Klicka helt enkelt på skapa grupp i spalten till vänster när du är inloggad på sajten. Döp gruppen, sedan kan du bjuda in medlemmar. Du kan avgöra sekretessen här på direkten med, men ändra om du ångrar dig. Sedan klickar du på skapa. Sedan är det bara att köra igång med diskussioner och massa annat.